Dinsdagavond extra sportuitzending op Studio Alphen: ARC en Zwammerdam

Boyd Baatje Foto: John Wiersma (Jovimedia.nl)

ALPHEN AAN DEN RIJN/ZWAMMERDAM - In een extra radio-uitzending van Sport Lokaal zijn de nacompetitiewedstrijd ARC - ODIN '59 en het competitieduel Zwammerdam - Alphense Boys Zaterdag dinsdagavond live te beluisteren. De aftrap van beide wedstrijden is om 20.00 uur, het radioprogramma vangt om 19.00 uur aan.

ARC - ODIN '59 is de heenwedstrijd in de halve finales van de nacompetitie om promotie naar de derde divisie. De return is komende zaterdag. Zwammerdam - Alphense Boys ging afgelopen zaterdag niet door als gevolg van een spelerstekort bij Alphense Boys. De uitslag is van invloed op de nacompetitie-indeling voor Zwammerdam.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Alle tussenstanden en uitslagen in nacompetitie- en competitievoetbal