Gepubliceerd op 06 September 2019 om 17.51 uur

Dit weekend bij Sport Lokaal op Studio Alphen: eerste uitduels ARC en Alphense Boys

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van de tweede speelronde in de hoofdklasses van het amateurvoetbal. Op zaterdag speelt ARC uit tegen FC Rijnvogels en een dag later stapt Alphense Boys in de bus op weg naar MSC Meppel.

Aad Groenewoudverzorgt het radiocommentaar van ARC vanuit Katwijk, Thijs de Ruiter reist Alphense Boys achterna naar Drenthe. Beide radio-uitzendingen vangen om 14.00 uur aan. De televisie-samenvattingen van beide wedstrijden zijn vanaf maandag te bekijken bij Studio Alphen.

In het weekend van 21 en 22 september gaan de overige voetbalcompetities van start. Wel blikken we met alle trainers van de derde- en vierdeklassers vooruit op de nieuwe competitie.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

advertentie
 
advertentie