Dit weekend in Sport Lokaal op Studio Alphen: voetbalforum

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Dit weekend blikt Studio Alphen uitgebreid vooruit op de nieuwe voetbalcompetities. Op zaterdag beschouwen krantenverslaggevers Theo van Egmond (Alphens Nieuwsblad), Rob Langerak (Witte Weekblad) en Nick Verwoerd (Leidsch Dagblad) vanaf 14.00 uur het seizoen van hoofdklassers ARC en Alphense Boys voor.

Aansluitend praten Peter Fase (Studio Alphen), Teun Klos (Studio Alphen) en Theo Leliveld (0172SPORT) over de derde- en vierdeklassers uit de gemeente Alphen. Beide discussies staan onder leiding van Michel la Faille.

Waterpolo

Tussen 17.00 en 18.00 uur staat waterpolo centraal. In een openhartig interview met Haniff Harharah kijkt Ron van der Wild terug op zes bewogen seizoenen bij AZC Alphen. Als hoofdsponsor en hoofdcoach maakte hij de Alphense waterpoloclub voor het eerst in veertien jaar weer landskampioen.

Van der Wild wordt opgevolgd door Hans van Zeeland. In een uitgebreid interview met de voormalig bondscoach stelt waterpoloverslaggever Joost van Steen Van Zeeland voor aan het Alphense publiek.

Zondag

Op zondag doet Studio Alphen tussen 14.00 en 18.00 uur onder meer live verslag van de finaledag van de TeHaDo Open (tennis) in Hazerswoude-Dorp. Te gast in de studio is Hans Steenhuis van american footballvereniging Alphen Eageles.

De televisieuitzendingen van Sport Lokaal beginnen op maandag 2 september weer.