Dit weekend voetbal op radio bij Studio Alphen, korfbal op televisie

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn de voetbalwedstrijden ARC - Achilles '29, Aarlanderveen - VVSB, Alphia - Lugdunum en MMO - Koudekerk live te beluisteren. Op zondag wordt verslag gedaan van Alphense Boys - Purmersteijn en Altior - Alphen.

Vanaf maandag is op televisie en het YouTube-kanaal van Studio Alphen een samenvatting te zien van Tempo - Sparta.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.05 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

Lees ook: Live tussenstanden en uitslagen wedstrijden amateurvoetbal dit weekend