Duurzaamheidscafé in Alphense bieb in teken van voedselbossen

ALPHEN AAN DEN RIJN - De Duurzame Netwerkborrel van het Huis van Duurzaamheid van de bibliotheek heeft een nieuwe naam: het Duurzaamheidscafé. De eerste vernieuwde editie wordt op dinsdag 29 november gehouden bij de bibliotheek aan de Aarkade in Alphen aan den Rijn.

Het café staat in het teken van voedselbossen en het belang van lokaal voedsel. Vanaf 19.00 uur is de inloop. Marcel Eilers van Eetbaar Alphen verzorgt om 19.15 uur een introductie. Vervolgens start de vertoning van de film Voedselbossen in het kader van het Food.Film.Fest van Stichting Voedsel Anders. Liesbeth van Bemmel van Voedselbos Benthuizen verzorgt het nawoord. Als afsluiting is er vanaf 20.30 uur een gratis proeverij met voedselboshapjes van Anja van Krimpen. Het eerste drankje hierbij is ook gratis.

Aanmelden voor het Duurzaamheidscafé kan via deze link.

Laagdrempelig

Ieder kwartaal organiseert het Huis van Duurzaamheid in de bibliotheek in Alphen centrum het Duurzaamheidscafé. Een laagdrempelige bijeenkomst voor maatschappelijk betrokken ondernemers, vrijwilligers en ondernemende inwoners uit Alphen aan den Rijn en omgeving die zich bezig (willen) houden met verduurzaming van hun organisatie of de samenleving.