Eerste competitiewedstrijden ARC en Alphense Boys dit weekend op radio en televisie

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen heeft de reguliere sportuitzendingen op radio en televisie hervat. Dit weekend beginnen ARC en Alphense Boys aan hun competities, terwijl alle andere clubs uit de gemeente Alphen aan den Rijn nog een kleine maand moeten wachten. Van de seizoensouverture doet Studio Alphen uitgebreid verslag.

Op zaterdag (14.00-18.00 uur) kun je op de radio luisteren naar het live verslag van Jodan Boys - ARC. Verslaggevers Herman Scholten en Peter Fase doen verslag vanuit Gouda. Een dag later, op zondag (14.00-18.00 uur), hoef je niets te missen van De Zouaven - Alphense Boys. Erik Joustra en Thijs de Ruiter verzorgen het radiocommentaar vanuit Grootebroek.

Samenvattingen op televisie en YouTube

Ook de televisie-uitzendingen zijn weer te zien. Sinds maandag 16 augustus kun je weer kijken naar twee samenvattingen uit het sportweekend. De eerste uitzending is om 19.05 uur en drie dagen lang ieder uur herhaald met uitzondering van de middagen.

Deze week staan de camera's bij Jodan Boys - ARC en De Zouaven - Alphense Boys. De samenvattingen zijn vanaf maandag ook op YouTube te bekijken.