Eettafel in Castellum voor ouderen die zich verbonden voelen met Nederlands-Indië

ALPHEN AAN DEN RIJN - De eerste editie van Eettafel Alphen voor ouderen die zich verbonden voelen met Nederlands-Indië is woensdag 1 maart. In de foyer van Theater Castellum kunnen zij van 12.00 tot 14.00 uur aanschuiven.

Met de eettafel wil de organisatie ouderen die zich verbonden voelen met Nederlands-Indië een gezellig samenzijn bieden, vol herkenning, verhalen delen en lekker eten. Initiatiefnemers zijn welzijnsorganisatie Participe en stichting Pelita. Doel is de eettafel elke twee maanden te organiseren. Catering Indonesia Indah verzorgt een Indische maaltijd en er is wat muziek of entertainment.

Kosten zijn 10 euro, dit is voor de maaltijd, koffie en thee. Betalen kan in Castellum (alleen pinnen). Aanmelden kan bij Desiree Bellaard op het mailadres d.bellaard@participe.nu. Vragen kunnen aan haar gesteld worden via 06-38214373.

De volgende eettafels staan gepland voor de woensdagen 3 mei,  5 juli, 6 september en 1 november.

Helpende handen

Voor de tweemaandelijkse eettafel kan de organisatie helpende handen gebruiken. Zij scheppen het eten op, ontvangen de ouderen en helpen met op- en afruimen. Wie wil helpen, kan mailen naar eerder genoemd mailadres.