Gepubliceerd op 11 September 2019 om 15.23 uur

Ernstig ongeluk op N207 bij Boskoop: drie slachtoffers

BOSKOOP - Op de N207 bij Boskoop is woensdagmiddag een ernstig ongeluk gebeurd. Bij de aanrijding zijn twee vrachtwagens en twee personenauto's betrokken.

De voertuigen zijn rond 15.20 uur op elkaar geklapt, in de buurt van het tankstation van Shell aan de Alphenseweg (N207). In totaal zijn drie personen naar het ziekenhuis vervoerd, allen zijn gewond geraakt bij het ongeval. Eén van hen is zwaargewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Een slachtoffer zat langere tijd bekneld in een van de vrachtwagens. Brandweerlieden hebben deze persoon uiteindelijk weten te bevrijden. Er werd ook in het naastgelegen water gezocht naar mogelijke slachtoffers, daarin is niemand aangetroffen.

N207 afgesloten

De N207 is tussen Boskoop en de N11 in beide richtingen afgesloten voor het verkeer, dat blijft het grootste deel van de avond nog zo. De politie doet onderzoek naar de oorzaak van het ongeval. 

Omrijdend verkeer heeft last van files. Zowel op de N11 en aansluitende A12 als op de N209 staat het verkeer vast.advertentie
 
advertentie