Gepubliceerd op 17 April 2019 om 9.48 uur

Extra plekken beschikbaar voor reservelijst VakantieSpel

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alle kinderen die zijn ingeschreven op de reservelijst voor het VakantieSpel kunnen meedoen aan de spelletjesweek. Sterker nog, er zijn nieuwe plekken beschikbaar voor de reservelijst van het VakantieSpel.

'Na het verwijderen van de dubbele inschrijvingen en het uitvullen van de reservelijst zijn er nog plekken beschikbaar', meldt de organisatie. 'Op 6 april is de reservelijst voor het VakantieSpel geopend nadat theoretisch het maximaal aantal deelnemers was bereikt. Nu alle deelnemersformulieren zijn ingevuld door de ouders en/of verzorgers, blijkt dat er door dubbele inschrijvingen een groot aantal gereserveerde plekken komt te vervallen.'

Ongeveer 100 kinderen kunnen zich nog aanmelden voor de reservelijst. Dat is mogelijk tot en met 10 mei. 'Daarna wordt bekeken voor wie deelname nog mogelijk is aan het VakantieSpel', aldus de organisatie.

In twintig minuten uitverkocht

Begin deze maand opende de inschrijving voor het VakantieSpel. Het duurde nog geen twintig minuten alle 1600 beschikbare plekken waren gereserveerd.

De populaire spelletjesweek voor kinderen in de laatste week van de zomervakantie is al jaren mateloos populair. Ook in de voorgaande jaren was het VakantieSpel snel uitverkocht.

Het VakantieSpel vindt dit jaar plaats van maandag 26 tot en met vrijdag 30 augustus. Het thema is 'TV Show: Zap 'm aan!'

Lees ook: VakantieSpel in Alphen na twintig minuten uitverkocht

advertentie
.
advertentie