Gepubliceerd op 28 November 2019 om 19.03 uur

Extra raadsvergadering over burgemeester Spies zaterdag live op Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De extra gemeenteraadsvergadering zaterdagochtend over de neveninkomsten van burgemeester Liesbeth Spies wordt live uitgezonden door Studio Alphen. Van 09.00 tot 12.00 uur is er een extra radio-uitzending van Studio Alphen Politiek, die ook rechtstreeks via het televisiekanaal van Studio Alphen te beluisteren zal zijn.

Om 09.30 uur vangt deze uitzonderlijke raadsvergadering, die integraal te volgen zal zijn, aan. Politiek verslaggever Hans van den Akker is in het gemeentehuis voor duiding en interviews. De radio-uitzending wordt gepresenteerd door Peter Trimp. Het radioprogramma Jukebox (10.00-12.00 uur) komt te vervallen, De Winter Draait Door duurt een uurtje korter dan gebruikelijk.

Ook via het televisiekanaal van Studio Alphen en via de online-livestream is de speciale radio-uitzending te volgen. Beelden van de extra gemeenteraadsvergadering zijn in de loop van de zaterdag te bekijken op televisie, via www.studioalphen.nl en op het YouTube-kanaal van Studio Alphen.

Hieronder kun je de televisiereportage bekijken na afloop van het besloten fractievoorzittersoverleg, woensdagavond op het gemeentehuis, over de positie van burgemeester Liesbeth Spies.
advertentie
 
advertentie