Gepubliceerd op 04 Oktober 2019 om 16.54 uur

Extra sportuitzending bij Studio Alphen op zaterdagavond vanwege Alphense Boys

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen doet dit weekend weer uitgebreid verslag van het lokale amateurvoetbal op radio, televisie en internet.

Zaterdagmiddag zijn Spijkenisse - ARC, Hazerswoudse Boys - SJZ, Zwammerdam - NSV '46, BSC '68 - GSV live te beluisteren. De radio-uitzending gaat na 18.00 uur door, want ook Be Quick 1887 - Alphense Boys in de zondag-Hoofdklasse A wordt rechtstreeks uitgezonden. Zondag is er verslag van ROAC - VUC en een uitgebreide nabeschouwing op AZC Alphen - UZSC Utrecht te horen.

Vanaf maandag zijn op televisie samenvattingen te zien van de voetbalwedstrijden Spijkenisse - ARC en Zwammerdam - NSV '46.

Sport Lokaal

Iedere zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) kun je op Studio Alphen luisteren naar het radioprogramma Sport Lokaal met live verslag van lokale voetbalwedstrijden. Heb je geen radio in de buurt of woon je buiten de regio, luister dan via de online-livestream. Ook andere sporten als waterpolo, korfbal, tafeltennis en hockey passeren wekelijks de revue.

De samenvattingen zie je vanaf maandagavond 19.10 uur drie dagen lang op televisie bij Studio Alphen en iedere tweede maandag van de maand is het radioprogramma De Voetbalkantine te beluisteren, waarin iedere maand vanuit een andere voetbalkantine de actualiteit in het lokale amateurvoetbal wordt besproken.

advertentie
 
advertentie