Gepubliceerd op 07 September 2019 om 19.30 uur

FC Rijnvogels en ARC komen niet tot scoren

ALPHEN AAN DEN RIJN - Voor de tweede week op rij heeft ARC gelijk gespeeld. Na de 1-1 tegen Smitshoek in het openingsweekend van de Hoofdklasse A, hield ARC zaterdag het gerenommeerde FC Rijnvogels in Katwijk op 0-0.

Aäron Balk was met twee fraaie reddingen erg belangrijk voor ARC. Ook schoot Rijnvogels de bal nog een keer tegen de paal. Bij ARC ontbrak de laatste pass steeds, waardoor een aantal potentiële grote kansen geen kansen werden.

Basisplaats Maurits Splinter

Voor het eerst na zijn opgelopen zware blessure in de winter van 2017-2018 stond Maurits Splinter weer in de basis bij ARC. 'Eigenlijk zou Tom Reyneveld spelen, maar hij werd ziek afgelopen nacht', licht trainer Mark Evers toe. 'Maurits heeft het heel goed gedaan. Hij heeft veel ervaring en brengt veel. Als Maurits het straks negentig minuten volhoudt, kan hij ook in de slotfase beslissend worden.'

Met twee punten uit twee wedstrijden staat ARC elfde in de Hoofdklasse A. 'Ik ben tevreden met dit punt. Een gelijkspel is ook terecht, geen van beide ploegen verdiende het om te winnen. Maar… er had voor ons wellicht iets meer in gezeten', vindt Evers.

Scoreverloop FC Rijnvogels - ARC 0-0 (0-0).

Hieronder kun je de samenvatting van FC Rijnvogels - ARC bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen lang op televisie te zien is, evenals de interviews met Mark Evers, Maurits Splinter en Aäron Balk.
advertentie
.
advertentie