Fecunda, De Feijter en Zanoli verlaten Alphense Boys, Kooij blijft

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - Raychelo Fecunda vertrekt bij Alphense Boys. De vleugelverdediger doorliep een groot deel van de jeugdopleiding en speelde de afgelopen zes seizoenen in het eerste elftal. Vanwege veranderende werkzaamheden stopt Fecunda bij de zondaghoofdklasser uit Alphen aan den Rijn.

Reserve doelman Justin de Feijter, die vorig seizoen de overstap maakte vanuit de A1 van Alphense Boys maar de concurrentiestrijd met Tim van der Linden bij het vlaggenschip niet won, maakt de overstap naar VVC uit zijn woonplaats Nieuw-Vennep. Ook Boris Zanoli, nieuw dit seizoen, gaat weer in zijn eigen woonplaats Alkmaar spelen.

Van de huidige A-selectie is Pepijn Kooij de laatste speler die zijn contract heeft verlengd. Kooij kampt sinds 2016 met blessures en wilde wachten tot aan het einde van het seizoen met zijn beslissing of hij door zou gaan met voetballen. Ondanks de twijfels over zijn fysieke gesteldheid, heeft de Alphenaar besloten er nog een seizoen aan vast te plakken.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: Joey Lauhouh (FC Rijnvogels), Kelvin Maynard (Quick Boys), Kasper Michel (Noordwijk), Cem Sahin (Quick Boys), Kees 'Pier' Tol (Spijkenisse), Jessie Vink (Katwijk).

Nieuw (eigen jeugd): Alessio van Straaten, Tarik Zaanani.

Blijven: Mike BavelaarNiklas BlesgraafKenneth Duah, Thijs Hoogenboom, Pepijn Kooij, Tim van der Linden, Lilinho Martins, Wessel MeiringArjan OuwendijkMilan StiphoutBas van Zoest.

Weg: Ramon Aronius (Voorschoten '97), Raychelo Fecunda (stopt), Justin de Feijter (VVC), Patrick Krop (stopt), Thom Nouwens (ARC), Cristian Cabrera Ortega (FC Boshuizen), Boris Zanoli (AFC '34).