Feestmaker Perry Kasbergen wint corona-award VOA: ‘Pakketjes bezorgen en ben slaapkamermonteur’

Foto: Bymip

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Perry Kasbergen is in de regio Alphen aan den Rijn bekend vanwege zijn catering- en verhuurbedrijf Party Regelaar. Maar zijn business stortte vorig jaar maart volledig in vanwege de coronacrisis. De organisator van feesten en partijen ging niet bij de pakken neerzitten en gooide het over een andere boeg. Dat heeft hem donderdagavond de corona-award van ondernemingsvereniging VOA opgeleverd.

'Wij zijn pakjes gaan bezorgen voor DHL. Dat doen wij, het personeel en ik, zes dagen in de week', vertelt Perry op het podium van het Alphense Parktheater, vlak nadat hij zijn prijs in ontvangst heeft genomen. 'Ik had nog één vrije dag over. Het werd oktober, de tweede lockdown ging van kracht en ik vroeg mij af wat ik nog meer kon gaan doen. Toen kwam ik in aanraking met Kees Goddrie van Passie voor Slapen, en toen ben ik ook slaapkamers in elkaar gaan zetten als slaapkamermonteur.'

De Alphenaar wordt tijdens de uitreiking van de VOAWARDS geprezen om zijn wendbaarheid. 'Ik probeer mijn hoofd boven water te houden en dat lukt gelukkig aardig. Maar het is echt overleven', spreekt hij.

Bakkerij Visser

De corona-award was als extra prijs toegevoegd aan de VOAwards. De andere, reguliere, prijzen gingen naar Bakkerij Visser (MKB XL), Bezemer Fitness (MKB), Alfreds (Horeca & Retail), Claudia Wolswijk (ZZP) en Tim & Tom Producties (Starter).