Floreant redt het tegen FC Oegstgeest niet in nacompetitie

BOSKOOP - Het seizoen zit er op voor Floreant. De Boskopers zijn zaterdag in de halve finales van de nacompetitie uitgeschakeld door FC Oegstgeest. De competitiegenoot van Floreant gaat door naar de finale en treft volgend weekend op neutraal terrein derdeklasser BSC '68 uit Benthuizen.

In een paar minuten tijd besliste de thuisploeg de wedstrijd. Lars van Bommel schoot de bal op slag van rust in de verre hoek en Rens van der Spek schoot een hoekschop - gedragen door de wind - in één keer binnen twee minuten na rust. Die klap, van 1-1 naar 3-1, kwam Floreant niet meer te boven.

Thijs van der Loo tekende voor de 1-1 van Floreant. Hij profiteerde van een scrimmage voor het doel na een hoekschop. Op dat moment had Abel Bormans al de 1-0 gemaakt na een foute defensieve actie van Bart van Herk. Diezelfde Bormans strafte bij de 4-1 wederom een verdedigingsfout van Van Herk af.

Scoreverloop FC Oegstgeest - Floreant 4-1 (2-1): 1-0 Abel Bormans, 1-1 Thijs van der Loo, 2-1 Lars van Bommel, 3-1 Rens van der Spek, 4-1 Abel Bormans.

Hieronder kun je de interviews met Paul Pikaar, Gregory Smeenk en Bruce Tol beluisteren.