Gepubliceerd op 11 Mei 2019 om 18.50 uur

Floreant wint slag van Alphense Boys in nacompetitiestrijd

ALPHEN AAN DEN RIJN/BOSKOOP - De winnaar van Alphense Boys - Floreant zou heel dicht bij een nacompetitieticket zijn. En Floreant is de winnaar geworden zaterdag. Daardoor staan de Boskopers nu drie punten voor op Alphense Boys in de strijd om de derde periodetitel in de 4e Klasse A. Er zijn nog twee wedstrijden te spelen.

Geluk bij een ongeluk is voor Alphense Boys dat FC Oegstgeest ook verloor. De club die tweede eindigt mag namelijk ook naar de nacompetitie. Alphense Boys staat twee punten achter Oegstgeest.

Het overwicht en de meeste kansen waren er voor Alphense Boys, de meeste doelpunten voor Floreant. Of zoals de trainer van Floreant zegt: Alphense Boys is individueel het best, wij zijn een beter team. De 2-3 was het meest curieus. Terwijl Alphense Boys-keeper Sven Tourné bij de paal zijn muur goed staat te zetten voor een vrije trap, schiet Jeffrey Hilgeman de bal binnen.

Scoreverloop Alphense Boys - Floreant 2-3 (2-2): 0-1 Mo Ahmidouch, 0-2 Larsse Verbeek, 1-2 Donovan Oliveira, 2-2 Sontjie Roosberg, 2-3 Jeffrey Hilgeman.

Hieronder kun je samenvatting van Alphense Boys - Floreant bekijken, die ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, evenals de interviews met Paul Pikaar (Floreant) en Ronald Martin (Alphense Boys).
advertentie
.
advertentie