Gepubliceerd op 13 Maart 2020 om 19.33 uur

Geen sport op Studio Alphen, wel live kerkdienst vanuit Maranathakerk

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Alle sportwedstrijden in heel Nederland zijn tot en met 31 maart afgelast vanwege de coronacrisis. Om die reden worden de wekelijkse sportuitzendingen van Studio Alphen op radio en televisie de rest van deze maand geschrapt. Studio Alphen zal op zaterdag- en zondagmiddag (14.00-18.00 uur) op de radio nonstop muziek uitzenden.

Op een enkele kerkdienst na gaan op zaterdag en zondag in de gemeente Alphen alle kerkdiensten niet door of zonder bezoekers. In de Maranathakerk in Alphen wordt een gezamenlijke protestantse kerkdienst zonder publiek gehouden. Studio Alphen zendt deze kerkdienst zondag rechtstreeks uit in het radioprogramma Kerk Centraal. De uitzending begint om 10.00 uur. De rooms-katholieke kerken in de gemeente Alphen hebben besloten om geen gezamenlijke kerkdienst te organiseren.

De nieuwsvoorziening en informatieve radio- en televisieprogramma's van Studio Alphen zullen de komende weken doorgang vinden. Het is niet uitgesloten dat bij gezondheidsklachten een aantal doelgroepenprogramma's op de radio komt te vervallen.

Lees ook: Coronavirus: overzicht gevolgen en afgelastingen in gemeente Alphen

advertentie
 
advertentie