Gerard Joling, Snollebollekes, Lil’ Kleine en Boef naar nieuw Alphens festival

ALPHEN AAN DEN RIJN - De eerste artiesten uit de line-up van het nieuwe festival Vrij & Blij in Alphen aan den Rijn zijn bekendgemaakt. Als het evenement op basis van de dan geldende coronamaatregelen door mag gaan, treden Gerard Joling, Snollebollekes, Thomas Berge en Bart van Dishoeck op tijdens de Nederlandse avond. Lil' Kleine, Boef, Yung Felix, Caza, Diaz & Bruno, Outsiders en Ruben Vitalis zijn geboekt voor de urban- en house-avond een dag later.

Vrij & Blij wordt georganiseerd door de initiatiefnemers van het Lakeside Fesitval en Het Alphens Oud & Nieuw Feest. De beoogde data zijn vrijdag 9 en zaterdag 10 juli. De Nederlandse avond is op vrijdag, rappers en dj's nemen het festivalterrein bij de Alphense Zegerplas op zaterdag over.

Bij aanschaf van een ticket moet de helft van de prijs worden voldaan, het resterende deel volgt als duidelijk is dat het festival door kan gaan. De organisatie belooft dat mensen die een kaartje kopen hun geld terug krijgen als Vrij & Blij vanwege de corona wordt geannuleerd. De overheid en festivalorganisatoren hopen dat evenementen na 1 juli weer georganiseerd kunnen worden.

Lees ook: Alphen mag hopen op nieuw festival begin juli: Vrij & Blij