Golden Earring, Bløf en André Hazes Jr. naar Zomerspektakel aan het Meer

Golden Earring Foto: Kees Tabak

ALPHEN AAN DEN RIJN - Golden Earring, Bløf en André Hazes Jr. komen vrijdag 5 juni 2020 optreden tijdens de openingsavond van het Zomerspektakel aan het Meer in Alphen aan den Rijn. Golden Earring en André Hazes Jr. maken voor het eerst hun opwachting op het Alphense openluchtfestival, de Zeeuwse band Bløf komt voor de derde keer.

'De grootmeesters van de Nederlandse rockmuziek, Golden Earring, gaat de avond aftrappen. Dat wordt één groot feest van herkenning', belooft Arvid Hendriks namens de organisatie. 'Daarna hebben we André Hazes, een van de best opkomende Nederlandse artiesten van dit moment. We probeerden hem al heel lang vast te leggen.' Om de avond af te sluiten met Bløf. 'Bløf is een oudgediende van ons festival, die het publiek iedere keer weer verrast en steeds een bizarre show neerzet', zegt Hendriks trots.

Hendriks: 'En, we hebben voor de vrijdag nog een hele gave verrassing. Dat wordt een muzikale suprise act.' De kaartverkoop voor de vrijdagavond van het Zomerspektakel aan het Meer begint op zaterdag 2 november. Het jaarlijkse festival wordt in 2020 georganiseerd op 5, 6 en 7 juni. De obstacle run is er ook weer op twee dagen, namelijk op zaterdag en zondag.

In het radioprogramma Café De Engelenhoek van Studio Alphen licht Arvid Hendriks namens het Zomerspektakel aan het Meer de line-up toe.