Grote kans dat Mark Evers trainer bij ARC blijft, tenzij mooie club zich aandient

Foto: Ron Hoenson (Holland-Pictures.com)

ALPHEN AAN DEN RIJN - ARC-trainer Mark Evers heeft recent gesproken met een voetbalclub uit de tweede of derde divisie om volgend seizoen aan de slag te gaan als hoofdtrainer. Dat bevestigt Evers zaterdagmiddag in een interview met Studio Alphen na afloop van de met 5-0 gewonnen wedstrijd tegen Duno. Maar Evers zegt niet naar die desbetreffende club te gaan.

'Ik ben een open boek voor ARC. Intern vertel ik wat er speelt, de club weet ook dat ik met een andere vereniging gesproken heb', reageert Evers desgevraagd.

Afgelopen donderdag hebben het bestuur van ARC en Mark Evers geëvalueerd. 'De club heeft de intentie om door te gaan, ARC is uitermate positief. En ik hoef absoluut niet weg. Ik heb het fantastisch naar mijn zin en er zit rek in de spelersgroep, die moet leren om te spelen in de hoofdklasse.'

Vlak voor winterstop duidelijkheid

ARC en Evers hebben afgesproken dat de oefenmeester in de derde week van december duidelijkheid verschaft. 'Als er echt iets mooi op mijn pad komt, zal ik het open en eerlijk bespreken met de club', zegt Evers, die erkent de ambitie te hebben om ooit een tweede- of derdedivisionist te trainen.

Hieronder kun je het radio-interview met Mark Evers beluisteren.