Haring on the Docks in Alphen dit jaar op twee dagen

Gepubliceerd op 10 februari 2020 om 18.01 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Haring on the Docks keert dit jaar, na de eerste editie van vorig jaar, terug in Alphen aan den Rijn. Het evenement breidt uit van één naar twee dagen.

Op vrijdag 19 juni wordt Haring on the Docks opnieuw georganiseerd met de eerste haring en diverse optredens. Onder anderen Menno Aben, Thomas Berge en No Harm treden op. Tijdens het evenement wordt ook het eerste haringvaatje geveild. De opbrengst kom ten goede aan Huize Kakelbont, een crisisopvanghuis voor kinderen.

Een dag later, op zaterdag 20 juni, is het Vlaggetjesdag. 'Dan is er vertier voor het hele gezin', meldt de organisatie. De Nieuwe Muziekschool Alphen organiseert een bandbattle met muziekscholen uit de regio. Daarnaast is er een markt met producten van bedrijven die gevestigd zijn op De Werf.

De kaartverkoop voor de vrijdagavond start op 15 februari, de familiedag op zaterdag 20 juni is gratis toegankelijk. Vorig jaar bezochten honderden mensen de eerste editie van Haring on the Docks. Toen trad onder meer volkszanger Tino Martin op.

Lees ook: Eerste Alphense Haringparty met Hollandse Nieuwe en Tino Martin

advertentie advertentie