Henk Tangerink nieuwe voorzitter van De Cascarvieten

ALPHEN AAN DEN RIJN - Henk Tangerink is de nieuwe voorzitter van carnavalsvereniging De Cascarvieten. Frank Verschuur, die dit carnavalsjaar ook Prins Cascar LV is, levert de voorzittershamer na zes jaar in.

'Om privéredenen heeft Frank gemeend de voorzittershamer over te moeten dragen aan Henk, oud Prins en geen onbekende in tal van organisaties binnen onze gemeente', meldt De Cascarvieten in een bericht. Verschuur blijft lid van de vereniging en zal als spreekmeester actief blijven bij alle evenementen van de carnavalsvereniging.

'Carnaval is bij uitstek het feest dat je samen maakt', zegt Tangerink. 'Helaas leven we net als meerdere verenigingen, bedrijven en organisaties op dit moment in de tijd van onzekerheid als gevolg van de uitbraak van het COVID-19 virus. De Cascarvieten realiseren zich ter degen dat carnaval met de wetenschap van nu natuurlijk totaal onverantwoord is. Zij zullen zich de komende periode bezig houden met activiteiten die niet kunnen, maar bovenal met activiteiten die wel kunnen.'