Het Prinselijk trio van de Alphense Cascarvieten is bekend

ALPHEN AAN DEN RIJN - Tijdens het Boerenbal zaterdag is bekend gemaakt dat Willem Baart een jaar lang mag regeren over het “Rijk van Castellum”.

De nieuwe Prins ontving de scepter, de versierselen en de stadssleutel van de afscheid nemende Prins Cascar LV (Frank Verschuur). Deze en zijn Page Chantal Hijdra en zoon Mike als zijn Hofmaarschalk bedankten de vereniging en iedereen die met hen, mede door de coronaperiode, prachtige jaren hebben beleefd.

Hij heeft er drie jaar op moeten wachten, maar nu is het dan zover. De nieuwe Prins is Willem Baart, 55 jaar en directeur/eigenaar van bouwbedrijf Werkkracht. Baart heeft een lieve vriendin en drie kinderen. In deze periode is hij in goed gezelschap van Page Bente Zevenhoven. Zij is 20 jaar en werkzaam in de kinderopvang. Zevenhoven danst al heel lang in verschillende garde(s) van de Cascarvieten. De Hofmaarschalk voor dit seizoen is Tim de Heij. De Heij is 26 jaar, ongehuwd en in het dagelijks leven voorman/elektricien bij een installatiebedrijf.

Eerder op de dag werden tijdens het kindercarnaval Dean van Leeuwen en Liv van der Panne uitgeroepen tot Jeugdprins- en Page van het seizoen.