Inbraak bij telefoonwinkel in centrum van Boskoop, daders zijn spoorloos

BOSKOOP - In de nacht van woensdag op donderdag is er ingebroken bij een telefoonwinkel in het centrum van Boskoop. Omwonenden schakelden de politie in, nadat ze mannen de winkel aan de Koninginneweg binnen zagen gaan.

De inbraak vond plaats rond 03.30 uur. Toen agenten arriveerden, renden twee mannen weg in de richting van de Voorofscheweg. De politie heeft gezocht in de omgeving van het Boskoopse centrum, daarbij werd ook een politiehelikopter ingezet. Beide verdachten zijn niet aangetroffen. Het is onduidelijk wat ze hebben buitgemaakt.

Het gaat om twee mannen van ongeveer twintig jaar oud. Een van de verdachten droeg een zwarte hoody met een logo en tekst aan de voorzijde en rode bedrukking op de achterzijde. Getuigen van de inbraak worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het telefoonnummer 0900-8844 of anoniem via 0800-7000.

Inbraak bij juwelier

Begin dit jaar werd ingebroken bij de vestiging van juwelier Robert Den Haag. Die winkel zit gevestigd naast de telefoonwinkel Niro Mobile waar afgelopen nacht is ingebroken.