Internationaal kunstproject ONLIVE in Galerie Alphen Art

ALPHEN AAN DEN RIJN - In de STA-ART Galerie in winkelcentrum De Aarhof is van 28 juli tot en met 1 september de expositie Inter~National te bezoeken. De expositie is onderdeel van het kunstproject ONLIVE. De grote finale van het project is eind augustus.

De expositie toont werken van kunstenaars uit Nederland, maar ook uit Spanje en Zwitserland. Het tentoongestelde werk bestaat uit beeldende kunst, schilderijen, videokunst, poëzie, fotografie, grafisch, abstract, illustraties, sculpturen, assemblage art, tekst en installaties.

De naam van het kunstproject, ONLIVE, staat voor een periode die is afgesloten. Tijdens coronatijd moest alles online. Dit hoeft niet meer. Exposities mogen weer live bezocht worden.

Finale

De grote finale, het ONLIVE cross-over improvisatieweekend van de expositie, is op 26, 27 en 28 augustus. In dit weekend komen alle exposanten, kunstenaars, muzikanten, dansers, (straat)dichters, spoken-word artiesten en fotografen samen om live te gaan creëren. De officiële opening van het finaleweekend is vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Zaterdag is de expositie met de creërende kunstenaars te bezoeken van 11.00 tot 20.30 uur, zondag van 12.00 tot 18.00 uur. Zaterdag en zondag is er veel te zien op het open podium en beide dagen sluiten af met een jamsessie. De expositie en het finaleweekend zijn gratis te bezoeken.