Inzamelactie Sintvoorieder1: de teller staat op 2164 cadeautjes

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Op de tweede dag van de Sintvoorieder1 actie van Studio Alphen staat de teller op 2164 cadeautjes. De actie ging afgelopen maandag van start bij de bibliotheek in Alphen aan den Rijn. 

Mensen die slecht ter been zijn, kunnen een beroep doen op de Fietsmaatjes Alphen aan den Rijn, de vrijwilligers halen cadeautjes op aan huis. Daar werd dinsdag al meerdere keren gebruik van gemaakt. 

Op de eerste actiedag werden al 1415 cadeaus gedoneerd. 

Deze week voert Studio Alphen samen met Stichting Sintvoorieder1, Omroep West en andere omroepen in de regio actie om cadeaus in te zamelen voor gezinnen die het niet breed hebben tijdens het Sinterklaasfeest. Bij de bibliotheken in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp kunnen tijdens de openingstijden cadeaus ingeleverd worden. 

Studio Alphen doet live verslag van de inzameling in Alphen aan den Rijn. Van 20 t/m 24 november wordt de radio-uitzending tussen 12.00 en 17.00 uur vanuit de bibliotheek aan de Aarkade gehouden. De uitzendingen zijn ook via Studio Alphen televisie en de livestream op internet te volgen.