Inzamelactie Sintvoorieder1 van start: eerste dag levert 1415 cadeautjes op

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - De eerste dag van de Sintvoorieder1 actie van Studio Alphen heeft 1415 cadeautjes opgeleverd. In de loop van de dag kwamen er al veel mensen cadeaus brengen bij de bibliotheek aan de Aarkade. 

Burgemeester Liesbeth Spies heeft maandagochtend om 12.00 uur de eerste twee cadeautjes afgeleverd in de radio-studio bij de bibliotheek. Daarmee ging de Sintvoorieder1 actie officieel van start. 

Deze week voert Studio Alphen samen met Stichting Sintvoorieder1, Omroep West en andere omroepen in de regio actie om cadeaus in te zamelen voor gezinnen die het niet breed hebben tijdens het Sinterklaasfeest. Bij de bibliotheken in Alphen aan den Rijn, Boskoop, Hazerswoude-Rijndijk en Hazerswoude-Dorp kunnen tijdens de openingstijden cadeaus ingeleverd worden. 

Studio Alphen doet live verslag van de inzameling in Alphen aan den Rijn. Van 20 t/m 24 november wordt de radio-uitzending tussen 12.00 en 17.00 uur vanuit de bibliotheek aan de Aarkade gehouden. De uitzendingen zijn ook via Studio Alphen televisie en de livestream op internet te volgen.