Jaarmarkt keert na twee afgelaste edities terug in Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN - De jaarmarkt keert woensdag, na twee afgelaste edities, terug naar het centrum van Alphen aan den Rijn. Verspreid door het stadscentrum staan er vele marktkramen, zijn er optredens van artiesten en is er een kleedjesmarkt.

In het Burgemeester Visserpark wordt 's morgens afgetrapt met de kleedjesmarkt die van 8.00 tot 12.00 uur te bezoeken is. Van 9.00 tot 17.00 uur zijn de marktkramen in het centrum te vinden, samen met standwerkers en foodtrucks.

De Kreunende Sluisdeuren trappen om 12.00 uur het podiumprogramma op het Rijnplein af. Daar zijn, verspreid over de dag, diverse optredens van artiesten en bands. Het avondprogramma start om 19.00 uur, met onder meer The Night Flight, John de Bever en STUK. Op het pleintje bij de Hema en aan de Paradijslaan zijn van 12.00 tot 16.00 uur optredens van bands.

De kermis is op woensdag voor het laatst te bezoeken. Op het parkeerterrein bij voetbalvereniging ARC (C.P. Mulderveld) zijn de attracties van 10.00 tot 23.00 uur te bezoeken.

Lees ook: Marketentster is na 45 jaar nog steeds onverminderd populair als typische Jaarmarkt-lekkernij