Jeugdtheaterhuis start nieuw seizoen in Alphen aan den Rijn met proeflessen

ALPHEN AAN DEN RIJN - De theater- en musicallessen van het Jeugdtheaterhuis starten eind september in Parkvilla in Alphen aan den Rijn. Om kennis te maken zijn er vrijdag 16 en zaterdag 17 september gratis proeflessen.

Al ruim dertig jaar is het Jeugdtheaterhuis een veilige thuishaven voor kinderen en jongeren die van acteren, zingen en dansen houden en graag in de schijnwerpers staan. Maar ook voor wie graag verhalen verzint, nieuwe vrienden wil maken of nog een beetje uit zijn schulp mag kruipen. Het Jeugdtheaterhuis biedt musical- of theaterlessen aan voor iedereen van 4 tot 21 jaar.

Nieuw in het aanbod is de productiegroep voor kinderen van 10 tot en met 12 jaar. In de cursus werken de kinderen het hele seizoen gezamenlijk toe naar een theatervoorstelling. Alles wat daarbij komt kijken, komt aan bod: acteren, regisseren, licht en decor.

Proeflessen

Ontdekken of musical- of theaterles iets is, doe dan mee met de gratis proeflessen op vrijdag 16 september (voor 4 t/m 12 jaar) en zaterdag 17 september (voor 12+) in Parkvilla. Het programma voor de proeflessen staan op de website van het Jeugdtheaterhuis, aanmelden voor de proeflessen kan hier ook.