Gepubliceerd op 12 April 2019 om 13.20 uur

Kampioenswedstrijd Aarlanderveen - FC Oegstgeest zaterdag live op Studio Alphen

AARLANDERVEEN - Voor het eerst in de clubhistorie kan Aarlanderveen komende zaterdag kampioen worden. Nooit eerder in de 53-jarige geschiedenis van de voetbalvereniging werd het vlaggenschip kampioen.

Als Aarlanderveen op eigen veld wint van FC Oegstgeest en Alphense Boys Zaterdag verspeelt punten tegen Roodenburg, dan is de titel voor Aarlanderveen. Zo niet, dan krijgt de ploeg van trainer Arjen Linstra nog vijf herkansingen.

De voorsprong van Aarlanderveen op nummer twee FC Oegstgeest is elf punten. Daarnaast heeft Aarlanderveen een wedstrijd minder gespeeld.

Om 17.15 uur weet Aarlanderveen meer...

Vanaf 14.30 uur doet Peter Fase live radioverslag op Studio Alphen van Aarlanderveen - FC Oegstgeest. Om 15.15 uur trapt Alphense Boys af, dus áls Aarlanderveen kampioen wordt, is dat een klein uurtje na de eigen wedstrijd pas bekend.

De live radio-uitzending is ook te beluisteren via het televisiekanaal van Studio Alphen. De uitzending begint om 14.00 uur. Een televisiesamenvatting van Aarlanderveen - FC Oegstgeest is vanaf maandag te zien bij Studio Alphen.

Lees ook: Voetbaloverzicht: Aarlanderveen op matchpoint voor kampioenschap

advertentie
 
advertentie