Gepubliceerd op 19 April 2019 om 9.00 uur

Kampioenswedstrijd Zevenhoven - Aarlanderveen zaterdag live op Studio Alphen

AARLANDERVEEN - Voor het eerst in de clubhistorie kan voetbalvereniging Aarlanderveen, dat op deze vrijdag exact 53 jaar geleden werd opgericht, komende zaterdag kampioen worden. Nooit eerder in de geschiedenis van de voetbalclub werd het vlaggenschip kampioen.

Als Aarlanderveen wint van Zevenhoven, is de titel binnen. Indien concurrent FC Oegstgeest niet wint, is Aarlanderveen ongeacht het eigen resultaat ook kampioen van de 4e Klasse A. Wint FC Oegstgeest en Aarlanderveen speelt gelijk, dan zijn de Veners officieus kampioen en wordt het feest een wedstrijdje uitgesteld.

De voorsprong van Aarlanderveen op nummer twee FC Oegstgeest is elf punten. Daarnaast heeft Aarlanderveen een wedstrijd minder gespeeld en een veel beter doelsaldo.

Wedstrijd en huldiging

Om 14.30 uur wordt er afgetrapt in Zevenhoven. Vanaf 14.00 uur wordt voorbeschouwd op de kampioenswedstrijd. Ook de huldiging en (rond)rit naar en door Aarlanderveen zal op de radio te volgen zijn. Peter Fase verzorgt het live radioverslag.

De live radio-uitzending is ook te beluisteren via het televisiekanaal van Studio Alphen. De uitzending begint om 14.00 uur. Een televisiesamenvatting van Aarlanderveen - FC Oegstgeest is vanaf maandag te zien bij Studio Alphen.

Lees ook: Aarlanderveen rouwt om overlijden broer speler, titel weekje uitgesteld

advertentie
.
advertentie