Kerstconcert Muziekvereniging DSS op televisie bij Studio Alphen

AARLANDERVEEN - Het kerstconcert van Muziekvereniging Door Samenwerking Sterk (DSS) uit Aarlanderveen wordt door Studio Alphen uitgezonden op televisie. Voor het tweede jaar op rij kan het concert van het fanfareorkest niet op normale manier plaatsvinden, waardoor DSS heeft besloten om een videoregistratie te maken van verschillende muziekstukken.

'Binnen hele korte tijd hebben we een alternatief kerstconcert ingestudeerd. Zonder de magische kracht van live publiek, maar met heel veel inzet van onze leden', legt Muziekvereniging DSS uit. Het concert, onder leiding van dirigent Danny Oosterman, is opgenomen in de HH. Petrus en Pauluskerk in Aarlanderveen. Dat gebeurde op zaterdag 18 december, voor de persconferentie waarin het kabinet bekend maakte dat er een harde lockdown zou worden ingesteld in Nederland.

Het kerstconcert wordt vanaf kerstavond om 19.00 uur uitgezonden op televisie bij Studio Alphen. De uitzending wordt tot en met maandagochtend ieder uur herhaald tussen 19.00 en 11.00 uur. Met uitzondering van 10.00 en 11.00 uur op zowel eerste als tweede kerstdag, dan zendt Studio Alphen kerkdiensten uit die ook via de televisie te volgen zijn.

Lees ook: Deze radioprogramma’s kun je met kerstdagen beluisteren op Studio Alphen