Khabbaz Unlocked zaterdagavond 1 mei op televisie bij Studio Alphen

Foto: Jean-Paul Karting
Foto: Jean-Paul Karting
Foto: Jean-Paul Karting
Foto: Jean-Paul Karting

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Studio Alphen opent volgende week zaterdag de maand mei met een avondvullend muziekspektakel op televisie. In de uitzending Khabbaz Unlocked treden dertien bands en artiesten uit de regio op.

Afgelopen weekend hebben de opnames voor de televisie-uitzending plaatsgevonden in het Boskoopse Floratheater. 'In twee dagen tijd hebben we de uiteenlopende optredens opgenomen. Uiteraard hield iedereen die bij het project betrokken was zich aan de coronamaatregelen', zegt hoofdredacteur Michel la Faille van Studio Alphen.

Muziekformaties Tess Merlot, No Harm, The Leo's, Grateful Gents, Bende van Eliënde, M.I.C., Waardeloos, De Grote en Little Stef spelen eigen materiaal en bijzondere covers. Verder zijn er optredens te zien van operazanger Robert Kops, zanger Menno Aben en zangeres Naomi Snell. Sopraansaxofonist Aubrey Snell en pianist Margreet Markerink spelen een instrumentaal duet.

1 mei om 20.30 uur

Khabbaz Unlocked is zaterdag 1 mei om 20.30 uur te zien op televisie, de website en het YouTube-kanaal van Studio Alphen. Het programma is een samenwerking van Khabbaz, het culturele platform van de gemeente Alphen aan den Rijn, en de lokale publieke omroep Studio Alphen.