Koudekerk deelt dreun uit aan Hazerswoudse Boys

KOUDEKERK AAN DEN RIJN/HAZERSWOUDE-DORP - Koudekerk heeft zaterdag de gemeentelijke derby tegen Hazerswoudse Boys met 2-1 gewonnen. De thuisploeg blijft daardoor koploper van de 4e Klasse A en zet het vorige week onttroonde Hazerswoudse Boys op vier punten.

'We hebben na negen wedstrijden ons waterloo gevonden in Koudekerk', aldus Wilco Wapenaar na Boys' eerste nederlaag van het seizoen. 'We hebben vandaag geen geweldige wedstrijd gespeeld. Geen moment maakten we aanspraak op de overwinning', vindt de Hazerswoudse Boys-trainer. 'Dit zijn lekkere punten', stelt zijn collega Ronald Rosdorff van Koudekerk. 'Dit is de maand van aanhaken en bijblijven.'

Bryan van Delft zette Koudekerk na een kwartier voetballen op voorsprong. Nog geen vijf minuten later was het gelijk. Jay Langejans haalde de trekker namens Koudekerk in de tweede helft nogmaals over. Zowel Koudekerk als Hazerswoudse Boys zag een doelpunt afgekeurd worden.

Scoreverloop Koudekerk - Hazerswoudse Boys 2-1 (1-1): 1-0 Bryan van Delft, 1-1 Ivo Vogelaar, 2-1 Jay Langejans.

Hieronder is de samenvatting van Koudekerk - Hazerswoudse Boys te bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen lang op televisie wordt uitgezonden, evenals de interviews met Wilco Wapenaar en Ronald Rosdorff.