Gepubliceerd op 04 November 2018 om 9.27 uur

Koudekerk trekt derby tegen Floreant naar zich toe

KOUDEKERK AAN DEN RIJN/BOSKOOP - Koudekerk heeft zich goed gerevancheerd van de uitglijders tegen Kickers '69 en Roodenburg in de afgelopen weken. De derby tegen Floreant werd met 2-1 gewonnen zaterdag. Yvar de Groot maakte beide Koudekerk-doelpunten. Vooral het winnende doelpunt was fraai. Sidney de Schepper zag de goede loopactie van De Groot, gaf een goede pass en De Groot scoorde 2-1. Even daarvoor had Bruce Tol voor de 1-1 gezorgd.

De titelstrijd in de 4e Klasse A lijkt meer en meer een tweestrijd tussen Aarlanderveen en FC Oegstgeest te worden. Koudekerk en Floreant zijn subtoppers, al kan Koudekerk - als volgende week het inhaalduel wordt gewonnen - wel op vijf punten komen. Het Boskoopse Floreant staat door het verlies op negen punten achterstand van de lijstaanvoerders.

Scoreverloop Koudekerk - Floreant 2-1 (1-0): 1-0 Yvar de Groot, 1-1 Bruce Tol, 2-1 Yvar de Groot.

Hieronder kun je de samenvatting van Koudekerk - Floreant, die ook drie dagen op televisie wordt uitgezonden door Studio Alphen, bekijken evenals de interviews met Ronald Rosdorff (Koudekerk) en Paul Pikaar (Floreant):

advertentie
 
advertentie