Laat doelpunt bezorgt BSC ‘68 winst op GSV

BENTHUIZEN - Bar slecht was BSC '68 - GSV zaterdagmiddag. Maar als je als BSC zijnde toch als winnaar van het veld stapt, valt er niets te klagen. De Benthuizenaren staan op negen punten uit drie wedstrijden en staan bovenaan in de 4e Klasse C.

Vlak na rust kwam BSC op gelijke hoogte met GSV. De Gouwenaars scoorden na een half uur voetballen, BSC deed dat - via Robin Bouwmeester - twintig minuten later.

1-1 leek de eindstand te worden tot de scheidsrechter floot voor een strafschop. Lody Dijkhuizen legde aan vanaf elf meter, maar miste. Als een geluk bij een ongeluk kwam de bal dermate gunstig terug dat hij in de rebound alsnog scoorde.

Scoreverloop BSC '68 - GSV 2-1 (0-1): 0-1 Milan de Niet, 1-1 Robin Bouwmeester, 2-1 Lody Dijkhuizen.

Hieronder kun je de interviews met Marco Lange en Robin de Bruin terugluisteren.