Leeuwenhoekweg en Voorweg vanaf maandag afgesloten

Foto: Gemeente Alphen aan den Rijn
Foto: Gemeente Alphen aan den Rijn

ALPHEN AAN DEN RIJN/HAZERSWOUDE-DORP - De Antonie van Leeuwenhoekweg in Alphen aan den Rijn en de Voorweg in Hazerswoude-Dorp zijn vanaf maandag gedeeltelijk afgesloten. Beide wegafsluitingen duren tot en met vrijdag.

Bij de Van Leeuwenhoekweg gaat het om het deel tussen de rotonde met de Hendrik Antoon Lorentzweg en de Jac P. Thijsseweg. Er is één rijstrook beschikbaar. Het verkeer dat vanuit de richting Kerk & Zanen naar de Leidse Schouw wil rijden, moet omrijden. Dat kan via de Lorentzweg, Magazijnweg en Eikenlaan. Het verkeer dat vanuit de andere rijrichting komt, kan wel gebruik maken van de weg.

De Voorweg wordt in beide richtingen afgesloten tussen de Roemer en Burgemeester Smitweg. Automobilisten worden geadviseerd om te rijden via de Dijkgraafweg en Burgemeester Smitweg. De wegafsluiting geldt niet voor fietsers en voetgangers.

Wil je weten hoe beide wegafsluitingen en omleidingsroutes op het kaartje eruit zien? Scroll dan door de illustraties heen. Dat kun je doen door op het pijltje in de afbeeldingen te klikken.