Gepubliceerd op 28 Maart 2019 om 16.25 uur

Level 42 trapt Zomerspektakel aan het Meer af, Guus Meeuwis om 22.00 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Level 42 opent het Zomerspektakel aan het Meer op vrijdag 7 juni. Een van de meest populaire bands uit de jaren tachtig, tevens de eerste buitenlandse act ooit op het Zomerspektakel aan het Meer, staat van 19.00 tot 20.00 uur op het podium op het festivalterrein bij de Zegerplas in Alphen aan den Rijn.

Daarna is het de beurt aan Kraantje Pappie. 'Kraan' treedt om 20.30 uur een uur lang op. Even daarvoor vindt de officiële opening van het festival plaats. Guus Meeuwis zingt van 22.00 tot 23.00 uur en de avond wordt afgesloten door Kris Kross Amsterdam van elf uur 's avonds tot middernacht.

De openingsavond van het Zomerspektakel aan het Meer kan door 15.000 mensen worden bezocht. Na het eerste verkoopweekend waren al meer dan 8000 kaarten verkocht. Op dit moment is tachtig procent verkocht, meldt de organisatie.

Zaterdag en zondag

Wie er op zaterdag en zondag komen optreden is nog niet bekend. Evenals andere jaren is de entree dan gratis. Op beide dagen wordt 's middags een Obstacle Run georganiseerd. Verder is er 's zaterdags onder meer een Ibizamarkt en wordt op zondag (Eerste Pinksterdag) weer een grote openlucht kerkdienst gehouden.

advertentie
.
advertentie