Gepubliceerd op 31 Maart 2020 om 10.21 uur

‘Maak gebruik van creatieve ideeën waar ondernemers mee zijn gekomen’

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - In een videoboodschap richting de inwoners van de gemeente Alphen aan den Rijn roept wethouder Gerard van As (Nieuw Elan) dinsdag op om lokale ondernemers te steunen. 'Zo staan we samen sterk om gezamenlijk uit deze crisis te komen', aldus Van As.

Met de oproep wil Van As het lokale bedrijfsleven een hart onder de riem steken. 'In deze barre tijden komen ze met heel goede en creatieve manieren om te proberen hun zaak draaiende te houden. Ik doe een oproep aan alle burgers uit onze gemeente om gebruik te maken van de creatieve ideeën waar diverse ondernemers mee zijn gekomen.'

Corona-loket

Twee weken geleden hebben ondernemersvereniging VOA en het economische platform EDBA een corona-informatiepunt geopend. 'De landelijke en gemeentelijke maatregelen, en de lokale initiatieven, komen hier bij elkaar en worden op een heldere manier gepresenteerd aan ondernemers in Alphen aan den Rijn', stipt EDBA-directeur Joost Berkhout aan.

'Waarom? Om onduidelijkheid weg te nemen en te laten zien dat als je samen de schouders eronder zet, je er sterker uitkomt', besluit Berkhout.

advertentie
 
advertentie