Gepubliceerd op 08 September 2019 om 15.52 uur

Met matig spel redt Alphense Boys het niet in Meppel

ALPHEN AAN DEN RIJN - Alphense Boys is zondag door MSC Meppel afgestraft voor een matig optreden. In Drenthe verloren de Alphenaren ondanks een slotoffensief met 2-1. 'Wij hebben veel kwaliteit in de ploeg, maar we zijn zelf onze grootste tegenstander. We hebben het vandaag niet goed gedaan', beschouwt Alphense Boys-trainer Hein van Heek na.

Twee kansen kreeg Meppel. Eén-op-één situatie en een rebound na een schot vanaf de zijkant van het doel. Daarna gingen de bezoekers op jacht naar de gelijkmaker. Het spel was niet goed, het veldoverwicht desondanks groot, de kansen die gecreëerd werden gingen er niet in. Een kwartier voor tijd liet Alphense Boys-doelman Tim van der Linden zich lelijk verrassen en zag een vrije trap van 35 meter afstand binnenvliegen.

In blessuretijd scoorde Alphense Boys eindelijk. Kees 'Pier' Tol tekende voor zijn vierde doelpunt in twee wedstrijden. Alphense Boys kreeg daarna nog twee grote kansen op de gelijkmaker, waaronder een kopbal van Thijs Hoogenboom die via de onderkant van de lat niet het doel in ging, maar de 2-2 viel niet.

Scoreverloop MSC Meppel - Alphense Boys 2-1 (1-0): 1-0 Matthijs Hensens, 2-0 Matthijs Hensens, 2-1 Kees Tol.

Hieronder kun je de samenvatting van MSC Meppel - Alphense Boys bekijken, die vanaf maandagavond ook drie dagen lang op televisie te zien is, evenals de interviews met Hein van Heek, Thijs Hoogenboom en Bright Ampong.
advertentie
.
advertentie