Middenvelder Cem Sahin jaar langer bij Alphense Boys

Gepubliceerd op 12 februari 2020 om 9.02 uur

ALPHEN AAN DEN RIJN - Cem Sahin voetbalt volgend seizoen opnieuw voor Alphense Boys. De middenvelder heeft dinsdag zijn contract verlengd. Alleen van centrumverdediger Kasper Michel en reservedoelman Lee van der Meer is nog niet duidelijk of ze blijven.

Nu alle kruitdampen langzaam maar zeker optrekken na de onrust die heerste binnen de spelersgroep over mogelijke transfers, is de conclusie dat in ieder geval negen - en mogelijk elf - spelers blijven. Daar staat het vertrek van zes spelers, die allemaal kiezen voor zaterdagvoetbal, tegenover.

De zes vertrekkende spelers staan centraal achterin, linksback, aanvallend op het middenveld, op de flanken en in de spits. Voor verreweg de meeste van die posities wil Alphense Boys een vervanger halen. In VVSB'er Tim de Rijk (middenveld), een oud-Alphense Boys-speler, is de eerste versterking binnengehaald.

Spelerscarrousel Alphense Boys

Nieuw: Tim de Rijk (VVSB)

Nieuw (eigen jeugd): n.v.t.

Blijven: Bright AmpongMike BavelaarThijs Hoogenboom, Pepijn Kooij, Joey Lauhouh, Tim van der Linden, Cem Sahin, Milan StiphoutTarik Zanaani.

Weg: Lilinho Martins (n.n.b.), Wessel Meiring (Sportlust '46), Arjan Ouwendijk (ARC), Kees Tol (Go Ahead Kampen), Jessie Vink (n.n.b.), Bas van Zoest (Sportlust '46).

advertentie advertentie