Mooi weer verwacht op Boskoopse Braderie

Foto: Braderievereniging Boskoop

BOSKOOP – Vrijdag en zaterdag wordt voor de 41ste keer de Boskoopse Braderie georganiseerd. Twee dagen lang staan ruim honderd kraampjes opgesteld door het centrum van Boskoop. In tegenstelling tot vorig jaar, zullen de weersomstandigheden dit jaar goed zijn.

De editie van 2018 werd ontsiert door flinke regenbuien, de verwachtingen zijn het evenement dit jaar een stuk gunstiger. Vrijdag is het licht bewolkt en wordt het zo'n 19 graden, zaterdag krijgt de zon meer kans en loopt de temperatuur op naar zo'n 22 graden. De organisatie laat via sociale media weten blij te zijn met de weersverwachting: 'Wat een bofkonten zijn we toch weer'. 

Naast de kraampjes en diverse activiteiten wordt er ook ieder jaar een uitgebreid podiumprogramma georganiseerd op het Gouweplein. Zo zal er vrijdag om 16.00 uur een dansdemonstratie zijn van Dansstudio Soof’it!, staat om 18.00 uur DJ MELS!E te draaien en wordt er ’s avonds afgesloten door S.O.U.L..

Een dag later maakt de band Silent Sinners om 10.30 uur zijn opwachting, zal Marco de Hollander vanaf 15.00 uur een optreden geven en komt Het Feestteam langs.