Muzikanten doen voor tweede keer mee aan Zomerorkest Excelsior Boskoop

BOSKOOP - Na de eerste editie in 2019 verzorgt Excelsior Boskoop deze vakantie opnieuw een Zomerorkest. Iedereen die een blaas- of slagwerkinstrument kan bespelen, kan meedoen.

De groep muzikanten repeteert twee avonden om vervolgens in Waddinxveen een concert te geven. De repetities zijn op donderdag 14 en 21 juli in of bij het verenigingsgebouw van Excelsior Boskoop aan de Biezen in Boskoop. Gestart wordt om 19.45 uur. Het afsluitende concert is zaterdag 23 juli in Waddinxveen. 'Ook als je bij de repetities niet aanwezig kunt zijn, mag je op zaterdag meespelen', is te lezen in de uitnodiging van de vereniging. Opgeven kan op via deze link.

In 2019 organiseerden Harmonie Excelsior Boskoop en muziekvereniging Concordia Waddinxveen voor het eerst een Zomerorkest, waarbij muzikanten uit de hele regio bij elkaar kwamen om in het zonnetje te musiceren. Het evenement is voor iedereen die een blaasinstrument of slagwerkinstrument bespeelt. 'Orkestervaring is niet nodig, het gaat vooral om de gezelligheid.'