Gepubliceerd op 27 Juli 2019 om 10.45 uur

N231 Alphen - Aarlanderveen - Nieuwkoop tot en met 19 augustus afgesloten

AARLANDERVEEN/ALPHEN AAN DEN RIJN - De N231 tussen Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop is vrijdag om 20.00 uur voor ruim drie weken (tot en met maandag 19 augustus, 06.00 uur) dichtgegaan.

Op de provinciale weg langs Aarlanderveen worden bruggen en duikers vervangen of aangepast. Ook komt er een rotonde ter hoogte van Achttienkavels, vlak voor Nieuwkoop.

De weg is in beide richtingen dicht tussen de rotonde van de N207/N231 (Oostkanaalweg/Nieuwkoopseweg) bij Alphen aan den Rijn en de rotonde van de N231 met de Nieuwveenseweg in Nieuwkoop.

Omleiding

Inwoners van Aarlanderveen worden geadviseerd om te rijden via Ter Aar of Zwammerdam om richting Alphen te rijden, en om via de Aarlanderveenseweg naar Nieuwkoop te gaan. Alphenaren die richting Nieuwkoop willen, en vice versa, worden gevraagd via Ter Aar (N460), Papenveer-Nieuwveen (N462) en Zevenhoven (N231) te rijden.

Buslijn 147 van Arriva, die rijdt van Alphen naar Nieuwveen, slaat alle haltes tussen de Oostkanaalweg (Alphen) en Tochtpad (Zevenhoven) over. Tussen de halte Machineweg (N460) en Aarlanderveen laat Arriva een belbus rijden. Lijn 847 vervoert busreizigers tusen Nieuwveen, Zevenhoven en Nieuwkoop.

Lees ook: Prins Bernhardlaan in Alphen bijna hele maand augustus afgesloten

advertentie
.
advertentie