N231 Alphen - Aarlanderveen - Nieuwkoop vanaf vrijdag drie weken afgesloten

N207 Foto: Google Street View

AARLANDERVEEN/ALPHEN AAN DEN RIJN - De N231 tussen Alphen aan den Rijn en Nieuwkoop gaat vanaf aanstaande vrijdag voor ruim drie weken in beide richtingen dicht.

Op de provinciale weg langs Aarlanderveen worden bruggen en duikers vervangen of aangepast. Ook komt er een rotonde ter hoogte van Achttienkavels, vlak voor Nieuwkoop. Die rotonde zal pas aan het einde van dit jaar gereed zijn. Vanaf medio augustus gaat de N231 wel weer open, al wordt de provinciale weg bij Nieuwkoop later dit jaar nog één weekend afgesloten om de rotonde in gebruik te kunnen stellen.

De wegafsluiting gaat vrijdag 26 juli in en duurt tot en met zondag 18 augustus. De weg is dicht tussen de rotonde van de N207/N231 (Oostkanaalweg/Nieuwkoopseweg) bij Alphen aan den Rijn en de rotonde van de N231 met de Nieuwveenseweg in Nieuwkoop.

Omleiding

Inwoners van Aarlanderveen worden geadviseerd om te rijden via Ter Aar of Zwammerdam om richting Alphen te rijden, en om via de Aarlanderveenseweg naar Nieuwkoop te gaan.

Alphenaren die richting Nieuwkoop willen, en vice versa, worden gevraagd niet een sluiproute te kiezen, maar om te rijden via Ter Aar (N460), Papenveer-Nieuwveen (N462) en Zevenhoven (N231).