Nachtelijke werkzaamheden aan N207 tussen Boskoop en Waddinxveen

Foto: John van der Tol

BOSKOOP - De provincie Zuid-Holland voert vanaf maandag 8 oktober reparatiewerkzaamheden uit aan het asfalt van de N207 tussen Boskoop en Waddinxveen. De reparaties zijn volgens de provincie snel nodig, omdat het asfalt op sommige plekken erg beschadigd is.

De werkzaamheden vinden van maandag 8 tot en met vrijdag 12 oktober plaats van 20.00 uur tot 06.00 uur. Het verkeer tussen Alphen aan den Rijn en Gouda wordt geadviseerd om tijdens de werkzaamheden om te rijden via de N11 en A12. Het lokale verkeer wordt met borden omgeleid.

Fietsers en voetgangers worden om de werkzaamheden geleid.

Groot onderhoud

Aan het gedeelte van de N207 tussen de rotonde met de N452 bij Gouda en de tunnel in Boskoop voert de provincie Zuid-Holland op een later moment groot onderhoud uit. De provincie laat weten dat er voorlopig geen toegangswegen bij de Henegouwerweg en Den Ham komen, wel gaat de provincie de bestaande weg en het naastgelegen fietspad onderhouden.

'Er wordt onderzocht of er kleine verbeteringen voor de verkeersveiligheid mogelijk zijn en vervolgens wordt de verharding vernieuwd', schrijft de provincie in een bericht. De werkzaamheden starten op z'n vroegst in 2019.