Niek Oosterlee sloeg aanbod om trainer van ARC te worden af

ALPHEN AAN DEN RIJN - Niek Oosterlee heeft in december met ARC om de tafel gezeten om te praten over het hoofdtrainerschap bij ARC. Uiteindelijk zag de Alphenaar af van een terugkeer bij de club waar hij vroeger speelde.

Ik miste de ambitie bij ARC om terug te keren naar waar ARC ooit was, licht Oosterlee zijn keuze toe. ARC is financieel niet in staat om terug te keren naar de top van het amateurvoetbal. De hoofdklasse met jongens uit de eigen jeugd lijkt het maximaal haalbare.

Sinds deze zomer is Oosterlee clubloos. De voormalig trainer van Rijnsburgse Boys weet nog niet waar en of hij volgend seizoen ergens aan de slag gaat. Ik heb nog wel ambities en ik zoek een club uit de tweede of derde divisie die past bij mijn ambities. Of een hoofdklasser die naar de derde divisie wil. Maar in deze regio blijven bijna alle trainers zitten, aldus Oosterlee.

Aan het einde van het seizoen wordt Frank Bloemheuvel, wiens contract niet wordt verlengd na vier seizoenen, opgevolgd door de huidige trainer van zaterdaghoofdklasser Swift uit Amsterdam: Mark Evers.