Nieuwe fotospeurtocht en expositie in Boomkwekerijmuseum

BOSKOOP - In het Boomkwekerijmuseum kunnen kinderen een nieuwe fotospeurtocht doen. Ook is er een interessante nieuwe, tijdelijke expositie: Toveren met blad.

Ook als kinderen nog niet zo goed kunnen lezen, is de speurtocht leuk om te doen door het beeldmateriaal. Door het hele museum en de boomkwekerswoning gaan zij op zoek naar foto's. Na het speuren is er voor hen een cadeautje.

Voor creatieve volwassenen is de expositie 'Toveren met blad' van Elly Nederpeld een aanrader. Door ecoprinten van bladeren te combineren met stof maakt zij prachtige kunstwerken. Nederpeld is vrijdagmiddag 23 en 30 december, 6 januari en 3 februari aanwezig in het Boomkwekerijmuseum. Evenals op zaterdagmiddag 7 januari en 4 en 11 februari.

Openingstijden kerstvakantie

Anders dan vorige jaren is het museum gesloten van 24 tot en met dinsdag 27 december, van 31 december tot en met 3 januari en van 9 tot en met 31 januari. In de kerstvakantie zijn er dus volop mogelijkheden om het Boomkwekerijmuseum op de Reijerskoop met (klein)kinderen te bezoeken.