Nog niks bekend over doodsoorzaak man Ondernemingsweg, geen aanhoudingen

Dode Ondernemingsweg Foto: Studio Alphen
Dode Ondernemingsweg Foto: Studio Alphen

ALPHEN AAN DEN RIJN - De politie heeft zondag wederom onderzoek gedaan in en rond het pand aan de Ondernemingsweg in Alphen aan den Rijn waar afgelopen vrijdag een stoffelijk overschot werd aangetroffen. Het onderzoek op het zogeheten plaats delict is nog niet afgerond, meldt de politie desgevraagd, en gaat de komende dagen door.

Mededelingen over het politie-onderzoek worden niet gedaan. Alleen wil de politie zeggen dat er tot op heden niemand is aangehouden. Ook over de doodsoorzaak treedt de politie niet naar buiten. Het slachtoffer is de 54-jarige Aldrik Frik uit Dreischor (Zeeland). Hij was directeur van DBF Medical Translations. Zijn bedrijf zit gevestigd in het pand waar de overleden Frik vrijdag werd aangetroffen.

De politie stelt dat Frik onder verdachte omstandigheden is overleden. Met alle scenario's wordt rekening gehouden: van een misdrijf tot een natuurlijke dood. Onder meer het Nederlands Forensisch Instituut, speurhonden en een gespecialiseerd rechercheteam buigen zich over de zaak.

Lees ook: Politie doorzoekt sloot achter bedrijfspand van dood aangetroffen man in Alphen