Om alvast rekening mee te houden: N11 dit weekend in beide richtingen dicht

Foto: Studio Alphen

GEMEENTE ALPHEN AAN DEN RIJN - Komend weekend is het zo ver: dan wordt de N11 tussen Alphen aan den Rijn en Zoeterwoude-Rijndijk in beide richtingen afgesloten. Vrijdag 14 juni om 21.00 uur gaat de weg dicht en zaterdag om 18.00 uur zijn de werkzaamheden afgerond.

De N11 gaat in beide richtingen dicht tussen de op-/afrit N207 bij Alphen aan den Rijn en het kruispunt met de Burgemeester Smeetsweg in Zoeterwoude-Rijndijk.

Twee keer per jaar wordt de rijksweg tussen Bodegraven en Zoeterwoude in beide richtingen afgesloten vanwege groot onderhoud. In de voorbije jaren werden periodiek kleine delen van de N11 afgesloten. Om de overlast te beperken, is sinds vorig jaar ervoor gekozen om twee keer per jaar de weg volledig dicht te gooien.

Ook Alphen - Bodegraven dicht

Het gedeelte tussen Alphen aan den Rijn (op-/afrit N207) en Bodegraven (op-/afrit A12) is van vrijdag 21 juni (21.00 uur) tot en met zaterdag 22 juni (12.00 uur) aan de beurt. Ook in dit geval gaat de N11 in beide richtingen dicht vanwege het halfjaarlijks groot onderhoud.

Hieronder kun je de televisiereportage bekijken die Studio Alphen vorig jaar maakte waarin tekst en uitleg wordt gegeven over de halfjaarlijkse wegafsluitingen van de N11.